Magazin > VIP
71 ogledov

Nov izziv: Mladi poškodovani zaradi zvezdnice

Kylie Jenner
1/4
Instagram
Mladi so očitno navdušeni nad Kylie Jenner, saj si vsi želijo polnih ustnic kot jih ima ona. Na internetu se je pojavil nov, bizaren izziv.

Pred kakšnim letom smo bili priča svetovnemu izzivu, kjer so se tako zvezdniki kot običajni ljudje polivali z ledeno mrzlo vodo. Zdaj pa za najnovejši trend med mladimi veljajo polne ustnice, kot jih ima Kylie Jenner, mlajša polsestra Kim Kardashian. Kako si jih "naredijo“? Tako, da s pomočjo kozarca ali steklenice z usti ustvarjajo vakum. S tem si za kratek čas priskrbijo bolj polne ustnice, a vseeno zadeva ni tako preprosta. Očitno je kar nekaj najstnikov, ki so bili navdušeni nad polnimi ustnicami 17-letne Kylie, pri eksperimentu pretiravalo. Nekateri so imeli ustnice zelo otečene in celo dobili modrice oziroma podplutbe.

Na internetu je prišlo do velikega zgražanja, do celotne zadeve pa je kritična tudi Kylie Jenner. "Moj namen ni, da bi me ljudje oziroma mlada dekleta kopirala ali želela, da so videti kot jaz. Ljudi želim spodbuditi, da pokažejo svoj pravi jaz in da se ne bojijo eksperimentirati s svojim videzom.“

Očitno je absurden trend šokiral tudi Kylie, za katero pa še vedno ni jasno, kako ima včasih polne ustnice in nato spet normalne, tanke ustnice.

Za enkrat še nismo zasledili, da bi se absurdni trend pojavil tudi v Sloveniji, a vsekakor upamo, da se bodo temu izzivu izognili.

Vsebine, povezane z lepoto, nego in stilom tudi na forumih med.over.net.

 

Komentarjev 2
  • marabunta 12:51 22.april 2015.

    človeška neumnost je res brezmejna,.....s temi našopanimi gobci so pa res nagravžne, a to kokoške ne dojemajo, .....tako je, če nimaš kaj drugega v življenju za počet, bedno

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:23 22.april 2015.

    men se tko gromozanske ustnice sploh ne dopadejo tko da ne štekam v čem je catch.