Magazin > VIP
28 ogledov

Nov kolk za Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa ima nenehne težave z zdravjem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralka Zsa Zsa Gabor bo po padcu s postelje potrebovala nov kolk. Operacija pa bo za njena leta kar zapletena.

93-letna igralka Zsa Zsa Gabor si je pri padcu s postelje v soboto na domu na Bel Airu zlomila več kosti. Trenutno se zdravi v losangeleški univerzitetni kliniki Ronalda Reagana, kjer pa jo bodo tudi operirali. Padla je in se poškodovala, ko je v postelji gledala televizijo in se hotela oglasiti na telefon.

Njeno zdravstveno stanje je resno. Soprog Frederic von Anhalt, ki je od nje mlajši kar 26 let, je povedal, da je njegova žena prava borka ter da bo z njo vse v redu. Njen publicist John Blanchetter pa je dodal, da je malo zaskrbljen, saj gre za zelo zapleteno operacijo. "Stara je 93 let, a je borka. Zdravniki, ki jo bodo operirali, so najboljši na svetu," je povedal.

V zadnjih letih je imela igralka več zdravstvenih težav. Od leta 2002, ko je imela prometno nesrečo, je delno hroma in uporablja invalidski voziček, pred petimi leti pa je preživela možgansko kap.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.