Magazin > VIP
10129 ogledov

Nov mejnik v življenju Line Kuduzović

lina kuduzović Instagram
Čestitke!

Kako čas teče … Naša mlada pevka Lina Kuduzović, ki se je pri sedmih letih kot prva zmagovalka šova Slovenija ima talent zapisala v zgodovino, je včeraj praznovala 18. rojstni dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N A (@linakuduzovic)


Na Instagramu je objavila nekaj posnetkov s praznovanja, ki je bilo zaradi trenutnih razmer verjetno veliko bolj skromno, kot bi si Lina želela, se je pa mlada pevka kljub temu zabavala. Med drugim je razkrila, da se je zelo razveselila fotoaparata, ki ga je dobila v dar.

lina kuduzović | Avtor: Instagram Instagram


Lina velja za velik glasbeni talent, kar so opazili tudi v tujini. V nemškem šovu The Voice Kids se je pred tremi leti uvrstila celo v finale, na otroški Evroviziji pa je leta 2015 zasedla neverjetno tretje mesto. Istega leta se je uvrstila tudi v finale švicarskih Talentov!

Letos pa se je Lina vrnila na domače odre, saj je nastopila na Emi. Uvrstila se je celo v superfinale, na koncu pa je slavila Ana Soklič

lina kuduzović | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.