Magazin > VIP
47 ogledov

Nov resničnostni šov bo vodila Tjaša

Tjaša Kokalj
1/3
Pro Plus
Nekdanja misica in novinarka Tjaša Kokalj se bo preiskusila kot voditeljica novega resničnostnega šova na Kanalu A.

Kaj pripravljate v novem šovu Postani Te4?
Zbiramo štiri dekleta, ki jim ponujamo vstop v poslovni in medijski svet. Štiri dekleta bodo postala obraz blagovne znamke in dobila možnost zaposlitve za določen čaz z možnostjo podaljšanja, glede na to, kako se bodo izkazala. Oddaja je zasnovana tako, da privabi neke prijetne občutke, saj štirim dekletom ponujamo priložnost, za katero vemo, da jo danes mladi težko dobijo. Šov pa ne bo le priložnost za sodelujoče, saj bodo tekmovalke morale skozi različne preizkušnje, tečaje in treninge, tako da bo oddaja zanimiva tudi za gledalce.

Za kakšne preizkušnje bo šlo?
Tega zaenkrat še ne morem izdati, zagotovo pa bo povezano s tem, kako se dekleta znajdejo v poslovnem svetu. Glede na to, da bodo postale obraz blagovne znamke, bodo postavljene tudi pred fotografske objektive, kamere in preizkušnjo javnega nastopanja.

Kakšni so pogoji za prijavo?
Pogoji niso strogi. Iščemo predvsem dekleta, ki si resnično želijo neke nove priložnosti in ne le svojih pet minut na televiziji. Dekleta, ki si v življenju želijo sprememb, ga osmisliti, dekleta ki jih zanima poslovni svet in ki želijo izvedeti, kako deluje medijski svet. Samozavestna, delavna, iznajdljiva in poštena.

Bi se sami prijavili na šov?
Če bi šov videla kot neko odskočno desko v poslovni in medijski svet, bi se prijavila. Zasnovan je zelo zanimivo, lahko pa povem, da bo šov vsem sodelujočim veliko ponudil, če bodo le pripravljeni posrkati to znanje, ki jim ga bomo ponudili.

To bo nov izziv tudi za vas, kako je prišlo do sodelovanja?
Ponudba je prišla z njihove strani in kolikor vem, sem bila njihova prva izbira (smeh). Res pa je, da sem si že nekaj časa želela preizkusiti v televizijskih vodah, še posebej po tem, ko sva s kolegico Katjo Klavora med ljubljanskim tednom mode vodili oddajo v živo. Zagotovo je to korak naprej v moji karieri. Že nekaj časa sem čakala na tako dobro priložnost, vmes sem sicer že imela nekaj ponudb, vendar so se obrnile drugače. To bo velika odskočna deska, ki me, če bom dobra, lahko popelje v televizijski svet. Da me bodo začeli resno jemati tudi kot televizijsko voditeljico, je zame velika preizkušnja.

Se boste z novo vlogo odpovedali modnim in novinarskim vodam, v katerih se gibljete?
Še vedno sem novinarka, pišem za različne revije, še vedno imava s Katjo modni blog, pa tudi z manekenstvom se še ukvarjam. Moram priznati, da sem kakšno leto manekenski svet pustila malce na hladnem, sedaj pa se ponovno odpira vse več zanimivih priložnosti.

 

Komentarjev 2
  • kwakwa 23:12 26.maj 2013.

    na teh slikah zgleda zelo fejk. umetne lasje in čuden ten kože. pa še zloben pogled ima. z eno besedo: antipatična

  • Oseba_ 16:13 26.maj 2013.

    spet brezvezen način, da nekdo služi keš