Magazin > VIP
130 ogledov

Nov udarec za Usherjevo bivšo ženo

Usher FameFlynet
Usherju je sodišče prisodilo skrbništvo nad sinovoma.

Pevcu Usherju je sodišče v Atlanti prisodilo polno skrbništvo nad sinovoma. Razočarana Tameka Raymond, s katero je bil zvezdnik dve leti poročen, je po sodbi na Twitterju zapisala: "Z denarjem lahko kupiš mnogo stvari … A na koncu bosta resnica in dobrota zmagali. V to moram verjeti."

Leto 2012 je bilo za petkratno mater izjemno težko. Pred kratkim je namreč po nesreči z vodnim skuterjem umrl njen 11-letni sin. Tragedija se je zgodila ravno v času, ko se je boj na sodišču dobro razplamtel. Tameka je takrat izjavila, da je v zelo nesrečni situaciji, saj se mora udeleževati zaslišanj, ki jih ni začela ona. "Jaz sem bila z deljenim skrbništvom zadovoljna," je dejala.

Na koncu je sodišče odločilo v prid pevcu. Njegov odvetnik je v govoru med drugim povedal: "Verjamemo, da smo dokazali, da je gospa Raymond nezmožna vzgajati otroke, saj se z njimi zaradi čustvene nestabilnosti ne more povezati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.