Magazin > VIP
3112 ogledov

Shannen Doherty: "Bolezen se je vrnila"

shannen doherty Profimedias
Shannen Doherty je potrdila, da se je bolezen vrnila.

Igralka Shannen Doherty je za ABC News razkrila, da se spet bori z rakom. Bolezen je v četrtem stadiju. "Rak se je vrnil, zato sem tu," je igralka pojasnila razloge za gostovanje v oddaji Good Morning America. Shannen je dejala, da ima slabše in boljše dneve. 

Za diagnozo je izvedela že v začetku lanskega leta, a tega ni hotela deliti z javnostjo, še posebej ne po tem, ko je umrl Luke Perry. "Čudno je, da mi postavijo takšno diagnozo, nato pa nekdo, ki je na videz boljšega zdravja, umre pred tabo," je dejala. 

Perryjeva smrt in odločenost, da dokaže, da lahko tudi s takšno diagnozo dela, sta bila glavna razloga, da je lani sodelovala pri projektu BH90210. V veliko oporo ji je bil soigralec Brian Austin Green, ki je bil eden redkih, ki je vedel za njeno diagnozo. "Pred snemanjem me je vedno poklical in mi povedal, da mi stoji ob strani. V veliko pomoč mi je bil," je dejala Shannen. 

Svojo diagnozo je zdaj javno razkrila zaradi sodne bitke, ki jo bije proti zavarovalnici, pri kateri je imela zavarovano hišo. Igralka zavarovalnico toži, ker naj bi ji izplačali premalo denarja za škodo, ki so jo lani povzročili požari. Na sodišču naj bi govorili tudi o njenem zdravstvenem stanju, zato se je odločila, da bo še pred začetkom obravnave o tem spregovorila sama. 

Komentarjev 4
  • rocono 08:22 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brekimil 04:53 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • nimbcirria 02:06 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks