Magazin > VIP
8696 ogledov

Nova kost za medije: Mož princese Beatrice ponoči zasačen z bivšo

princesa beatrice Profimedia
Kaj je sredi noči počel z bivšo?

Dara Huang | Avtor: Profimedia Profimedia
Po tem, ko so se tabloidi razpisali o soprogu princese Eugenie, ki se je na jahti zabaval s tremi lepoticami, so sedaj oko vrgli na moža njene sestre Beatrice.

Daily Mail poroča, da se je Edoardu Mapelliju Mozziju na nočnem sprehodu po newyorškem parku The High Line pridružila njegova bivša Dara Huang, s katero ima 4-letnega sina.

Zakaj sta se odločila za nočni sprehod in kaj na to pravi kraljičina vnukinja, ni znano, je pa znano, da sta si nekdanja partnerja blizu in si delita skrbništvo nad sinom. Lani, ko se je življenje zaradi koronavirusa ustavilo, je Dara svojo pisarno celo preselila v stavbo, v kateri Mozzi vodi svoja nepremičninska posla. Tudi po razhodu je par še nekaj časa živel pod eno streho, dokler si Dara ni našla drugega stanovanja. Darina mama je medijem sicer razkrila drugačno zgodbo. Pravi, da je Dara, uspešna arhitektka, po koncu zveze spala na prijateljevem kavču. Za konec zveze ji ni povedala hčerka, ampak je zanj izvedela iz medijev pol leta pozneje, ko se je razvedelo, da je osvojil princesino srce.

V New Yorku je bila ob istem času tudi noseča Beatrice, ki je v imenu svojega podjetja Afiniti držala govor. 

Komentarjev 3
  • villa 13:10 05.avgust 2021.

    Obe sestri samo za to, da odpirata vrata njunim soprogoma v visoko druzbo. Ljubezni pa z njihove strani ni. Zal.

  • Joseph_Smith 09:58 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • smejka 09:29 05.avgust 2021.

    ...nepremičninska posla?