Magazin > VIP
8811 ogledov

Nova ljubezen: Ta moški je v Danijelinem življenju zamenjal Graša

Danijela z gosti očarala Ljubljano Klemen Štular
Hrvaška zvezdnica je zaljubljena.

"Lepotica in zver," so nekateri spletni komentatorji opisali novo zvezo priljubljene pevke Danijele, ki se je maja 2021 po 24 letih ljubezni razšla s pevcem Petrom Grašem.

Medtem ko se je pevec kmalu potolažil s 14 let mlajšo pevko Hano Huljić, s katero se je poročil in razveselil hčerke, je Danijela samevala. Sedaj pa je srečo našla tudi ona. Njeno srce je osvojil dve leti mlajši kriminalist Josip Plavić (na posnetku spodaj z očali). Na videz sta morda videti kot neobičajen par, a njuni prijatelji pravijo, da sta značajsko zelo kompatibilna. Oba sta zrela in vesta, česa si želita. Josip je zelo odprte narave in duhoven, tako kot tudi Danijela, piše 24sata. Obema pa je skupna tudi ljubezen do glasbe. Danijela se je pred kratkim pošalila, da ji je novi izbranec "predstavil rock", ona pa njemu "Danijelo".

"Seveda ji na zasebnih druženjih zaigram kaj na kitaro. Lepo nama je, zabavava se in uživava, to je najpomembnejše. Odzivi okolice so normalni in pozitivni," je povedal Plavić in dodal, da svoje ljubezni ne obešata na veliki zvon. 

 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:40 11.marec 2023.

    Škoda, da Danijela ni farmacevtka bi komentiral Zoki J.

  • rd2dmk2 09:34 11.marec 2023.

    pa saj jini treba bilo daleč, samo video od skladbe Kapučino pa evo ma "dečka"