Magazin > VIP
5763 ogledov

Nova ljubimka: Srce Brada Pitta je v nevarnosti

Brad Pitt Profi
Odvetnike skrbi.

Brad Pitt naj bi bil do ušes zaljubljen v lepo profesorico in arhitektko Neri Oxman, ki, vsaj kar se ljubezenskih zvez tiče, menda ne spada med najbolj občutljive in empatične ljudi. 

Neri je močna ženska z neomajno voljo. Na poti do svojih ciljev se ne ozira na druge, pravijo. To je na lastni koži spoznal tudi njen nekdanji mož, argentinski skladatelj Osvaldo Golijov, ki ga je Neri čez noč zapustila. "Nekega dne je prišel domov in ni je bilo več," piše National Enquirer. "Brez opozorila ali razlage. Niti sprla se nista."

neri oxman | Avtor: Profimedia Profimedia


Bradove prijatelje sedaj močno skrbi, da bo lepotica tudi njemu zlomila srce. Igralec naj bi se že sedaj ob njej počutil manjvrednega. "Prebira knjige o arhitekturi in oblikovanju, da bi nanjo naredil vtis. Pravi, da je najbolj seksi ženska, ki jo pozna," je povedal vir. 

Zvezdnikovi odvetniki so mu sicer javno potrditev nove romance odsvetovali, dokler se z Angelino Jolie ne dogovorita glede skrbništva nad otroki. Igralka naj bi bila namreč zelo nepredvidljiva, kadar je jezna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.