Magazin > VIP
56 ogledov

Nova misica bo znana jutri

Aktualna miss Slovenije Tina Petelin bo jutri predala krono novi misici, ki jo b Anže Petkovšek
Miss Slovenije. Prenos iz SNG Maribor si boste lahko ogledali na TV Slovenija 1.

Jutri bo Slovenija spet dobila novo miss. Krono ji bo predala lanska in aktualna zmagovalka Tina Petelin. Prireditev bosta povezovala Lucija Gubenšek in Boštjan Kljun, večer pa bodo popestrili glasbeni gostje, kot so Alya, Boštjan Bračič, April, Marko Vozelj, Tangels, Maja Keuc in plesna skupina Maestro, ki jo poznamo iz šova Slovenija ima talent.

 

Nastopilo bo 12 finalistk

Dvanajst finalistk se pod taktirko organizatorske ekipe, ki jo sestavljajo Eva Repič, Sanja Grohar in Katja Joha, pripravlja na finalni izbor. Finalistke so Ajda Sitar, Bojana Ivanovič, Sandra Adam, Tjaša Pejič, Ana Zmrzlikar, Vesna Brkič, Sandra Skutnik, Samantha Sršen, Karmen Klinc, Mojca Kvar, Samanta Gashi in Karin Nikolič Opara.

 

Nedeljska zmagovalka se bo pridružila pestremu seznamu misic, ki so bolj ali manj uspešno zgradile svojo medijsko kariero – med njimi so bile najvidnejše Metka Albreht (1993), Janja Zupan (1994), Miša Novak (1998), Rebeka Dremelj (2001), Sanja Grohar (2005) in Iris Mulej (2006).

 

Glasujete lahko še danes

Med letošnje novosti spada to, da boste lahko gledalci za svojo favoritinjo glasovali prek televotinga in SMS-sporočil. Telefonske številke in kratice finalistk za glasovanje lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani Miss-slovenije.si. Glasovanje traja že od 19. junija, končalo pa se bo nocoj ob polnoči.

 

Zmagovalka Miss Slovenije bo nastopila na že 60. izboru Miss sveta, ki bo 30. oktobra na Kitajskem. Pomerile se bodo misice iz 120 držav. Kitajska bo najslavnejše lepotno tekmovanje na svetu gostila že petič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.