Magazin > VIP
328 ogledov

"Nova miss ne bo šla k psihologu"

miss Slovenije 2011
1/20
Žurnal24 main
Organizatorji lepotnega tekmovanja Miss Slovenije so predstavili 12 finalistk, ki se bodo 19. junija potegovale za naziv najlepše. Pravijo, da nove predstavnice ne bodo poslali k psihologu.

Čez slab mesec bomo Slovenci dobili novo miss Slovenije, ki bo 8. novembra v Londonu zastopala naše barve. A ker je naša trenutna predstavnica Sandra Adam lanskoletni finalni izbor zaradi bolezni zamudila (po pisanjih mnogih medijev naj bi doživela živčni zlom), se letos vsi sprašujejo, kaj bodo organizatorji storili, da se zgodba ne bo ponovila. "K psihologu je sigurno ne bomo poslali. To, kar se je zgodilo lani, se lahko zgodi vsakomur," odgovarja Eva Repič, vodja projekta Miss Slovenije.

 

"Lani smo imeli smolo"

Organizatorji pravijo, da bodo novo miss na finale pripravili tako, kot vse njene predhodnice, saj so imeli po besedah Repičeve lani na Kitajskem zgolj smolo. "Lanskoletna zgodba nam je dala malo misliti, ampak nismo bili krivi ne mi ne Sandra. Šlo je za zdravstvene težave, ki se lahko ponovijo prav vsaki punci. Novinarji so pisali o živčnem zlomu, a to se ni zgodilo." Sandra je iz tekmovanja izstopila zaradi izčrpanosti in sesutja imunskega sistema, nam je še pojasnila.

 

Sicer pa se bodo letos za naziv najlepše Slovenke borile Nastja Breg, Ana Žigante, Klara Kobe, Ajda Marinko, Sanela Pišek, Tjaša Vezjak, Tina Mastnak, Lana Mahnič Jekoš, Barbara Parežnik, Laura Uršič, Dijana Ćošić in Ines Agić.

 

O Playboyu še ne razmišlja

Zaenkrat še aktualna miss Sandra pravi, da ob skorajšnji predaji krone že čuti olajšanje, saj se bo zdaj lahko posvetila stvarem, ki jo res veselijo. "Najprej me čaka diploma, sicer pa si zelo želim ostati v manekenskih vodah in medijskem svetu. Pevka ne bom, voditeljica pa mogoče kdaj. O Playboyu zaenkrat še ne razmišljam, ampak nikoli ne reci nikoli."

 

In kaj pravi na to, da jo mnogim ostala v spominu kot misica, ki je zaradi zdravstvenih težav izstopila iz tekmovanja? "Na nek način je žalostno, da so se me zapomnili le po tem. Bolezni ne moreš nadzorovati. Pričakovala sem, da bodo ljudje pokazali več razumevanja, ampak tako pač je. V Sloveniji te ljudje pač prej obsojajo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.