Magazin > VIP
11157 ogledov

Nova spremljevalka Donalda Trumpa Jr. podobna Melanii?

Kimberly Guilfoyle
1/2
Sedaj ni več skrivnost, da sta Donald Trump Jr. in Kimberly Guilfoyle v zvezi.

Vanessa Trump je šele pred nekaj meseci po 13 letih zakona vložila ločitvene dokumente, Donald Trump Jr. pa je na bivšo ženo očitno že pozabil. Na nedavni zabavi se je 40-letnik prvič javno pojavil v družbi devet let starejše Kimberly Guilfoyle, ki je po mnenju nemške revije Bunte Melanii Trump zelo podobna.

Kimberly, voditeljica na Foxu, je bila pet let poročena z nekdanjim županom San Francisca, Gavinom Newsonom, nato pa je v zakonski jarem skočila z Ericom Villencyjem. Zakon je trajal le tri leta, s Trumpom pa se je romantično zapletla spomladi.

Lepotico je sin ameriškega predsednika odpeljal v Motano, kjer sta vikend preživela v naravi. Med drugim sta si čas krajšala z lovom in ribarjenjem. Vesele trenutke z novo ljubeznijo je Trump delil na svojem Instagram profilu.

 

Great time floating the Stillwater River yesterday in MT with @kimberlyguilfoyle. It doesn’t get prettier than this. What a way to spend a weekend. #fishing #flyfishing #montana #mt #outdoors

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

 

Komentarjev 3
  • Lovebites 15:50 27.junij 2018.

    Zurnalov kader tone vedno nizje.Neverjetno,kaj spacajo.Kaksna podobnost????A nimate NORMALNIH CLANKOV,da zapolnite portal,torej si morate izmisliti nek bullshit in objavit?Vse za klike.Pomilovanja vredno.

  • Bizgec 13:22 27.junij 2018.

    Podobna je mrbit v tem, da je ženska, temnolasa in dolgolasa.