Magazin > VIP
40 ogledov

Novo vagino zaračunala bivšemu

LeAnn Rimes, Eddie Cibrian Reuters
Eddie Cibrian je bivši ženi plačal operacijo vagine.

Brandi Glanville | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Brandi Glanville (na fotografiji) se je Eddiju Cibrianu, ko jo je ta že varal z Lee Ann Rimes, maščevala tako, da si je na njegov račun privoščila drago operacijo vagine. "Moj mož si je omislil novo vagino, jaz pa prav tako," pravi Brandi, ki je razkrila, da je po porodu moža večkrat vprašala, ali je njena vagina še vedno dovolj tesna. Po tem, ko ji je Eddie le enkrat odgovoril negativno, se je hitro napotila h kirurgu. "Bodite iskreni, če bi imeli priložnost, ali si ne bi želeli, da je vaša muca taka kot pri sedemnajstih. To so bila najboljša leta moje muce," je izdala Brandi.

Poseg je stal skoraj devet tisoč evrov, in ker je Brandi prepričana, da je njeno premoženje uničil Eddie, je za drago operacijo potegnila kar njegovo kartico. In čeprav se med nogami spet počuti kot sedemnajstletnica, pravi, da je bil poseg boleč kot rojstvo otroka, okrevanje pa peklensko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.