Magazin > VIP
37 ogledov

Nova vprašanja o smrti Amy Winehouse

Amy Winehouse FameFlynet
Rezultati prvotne obdukcije so pokazali, da je Amy Winehouse umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, a zdaj niso več prepričani o tem. Lotili se bodo ponovne preiskave.

Prihodnji mesec se bodo znova lotili preiskave smrti britanske pevke Amy Winehouse, saj so ugotovili, da mrliška oglednica Suzanne Greenaway, ki je vodila prvo obdukcijo zvezdnice, ni imela dovolj izkušenj, zato so rezultati obdukcije precej pomanjkljivi. Greenawayeva je kot razlog za smrt navedla zastrupitev z alkoholom, kar bodo preverili s preiskavo in ponovno obdukcijo.

Kot poročajo britanski mediji, je mrliška oglednica službo dobila s pomočjo moža, čeprav ni imela zahtevanih petletnih izkušenj dela. Njen mož pa je ta mesec odstopil z mesta mrliškega oglednika, ko je spredvidel, da se okrog Amyjine smrti obeta ponovna preiskava.

Amyjina družina je medtem sporočila, da so bili povsem zadovoljni z rezultati prve obdukcije in da z novo preiskavo nimajo nobene povezave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.