Magazin > VIP
29 ogledov

Nova žrtev Polanskijevih spolnih igric

Spregovorila je nova žrtev zlorabe. Je morda še kakšna? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Medtem, ko želijo Romanu Polanskemu v Švici soditi zaradi spolnega zločina, je igralka Charlotte Lewis razkrila, da je spolno nadlegoval tudi njo.

Charlotte Lewis, ki je leta 1986 zaigrala v filmu Pirates režiserja Romana Polanskega, trdi, da jo je Polanski pred skoraj 25 leti spolno nadlegoval, poročajo tuji mediji.

Odvetnica Gloria Allred je včeraj z igralko sklicala tiskovno konferenco, kjer je razkrila, da je bila Charlotte pri svoji 16 letih žrtev spolne zlorabe oskarjevskega nagrajenca Romana Polanskega. "Tudi jaz sem žrtev Romana Polanskega. Zelo pomembno je, da so švicarske oblasti seznanjene s tem, ko bodo odločale o njegovi usodi. Vse, kar hočem, je pravica," dejala Lewisova.

O zločinu je spregovorila prav zdaj, ko se režiserjevi odvetniki trudijo, da bi Polanskega rešili hišnega pripora v Švici, kjer je obsojen spolnega nadlegovanja ipred 33 let, ko naj bi posilil takrat 13-letno Samantho Geimer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.