Magazin > VIP
1016 ogledov

Nova zvezda Pop TV: Njegova zveza z znano Slovenko razpadla

igor mikić POP-TV-2
V petek se je na VOYO začela oddaja Alfa Mikić, ki ga upodablja Igor Mikić. Ta nam je razkril, zakaj je razpadla njegova zveza z znano Slovenko.

Gre za poučno oddajo, ki bo na zabaven način gledalce učila vsakodnevnih veščin in je namenjena mlajši publiki. "V oddaji bomo govorili o raznih spretnostnih, kot so menjavanje gume, kuhanje, šivanje, seks. Dotaknili se bomo tudi vrednot, kot so bonton, hvaležnost, spoštovanje, motivacija. V večjem delu nas res spremlja mlajša populacija, vendar mislim, da bi se tudi starejši ljudje lahko kaj naučili iz naših oddaj, če ne drugega se bodo pa definitivno nasmejali. Poleg tega se učimo celo življenje. Kdor se s svojim znanjem zadovolji, ne napreduje," pravi Mikić, ki je nad našo mladino razočaran. "Seveda sem razočaran nad današnjo mladino, vendar za to niso krivi oni. Odraščali so v dobi interneta in pametnih telefonov. Ni več kul, da greš na igrišče, treniraš kakšen šport, se družiš in zabavaš. Raje igrajo igrice, gledajo filme, jedo pri McDonaldsu, so na Facebooku ... Ko sem bil jaz mlajši, nismo imeli pametnih telefonov in dostopa do interneta. Hvaležen sem, da sem odraščal v "kameni dobi"." Po mnenju 29-letnika bi se morali vsi zamisliti tudi nad splošnim stanjem naše družbe. "Tempo življenja je tako hiter in vsem se nekam mudi. V službo, na fitnes, v solarij, na manikuro, k frizerju, trgovino … Do soljudi se obnašamo, kot da so materialne dobrine, do materialnih dobrin pa, kot da so ljudje. Materialne dobrine in denar so minljive stvari, znanje, spomini in prijateljstva pa ostanejo."

Alfa samec je trenutno brez svoje alfa samičke

"Alfa je prva črka latinske abecede in je vedno pred ostalimi. Tako morata biti tudi alfa moški ali alfa ženska vedno prva. Sebe je težko oceniti, vendar mislim, da sem alfa moški. Samostojno živim že od osemnajstega leta, zato sem se kar zgodaj naučil skrbeti za sebe, discipline in spoštovanja. Po poklicu sem gostinski tehnik, tako da mi tudi kuhanje ne predstavlja težav," nam je o naslovu oddaje povedal Igor in razkril, da je samski. "Vedno sem bil bolj sramežljive narave, kar se deklet tiče. Bolj kot kvantiteta mi je pomembna kvaliteta in zato nisem tip moškega, ki bi zamenjal veliko deklet," je povedal za naš portal. Pred časom je bil v zvezi z znano Slovenko, ki živi v ZDA. Za koga gre, ne želi razkriti. "O gospodični iz Amerike bom bolj skrivnosten in bom rekel samo, da je bilo lepo, dokler je trajalo. Zaradi prevelike razdalje se je romanca prehitro končala, vendar sva ostala zelo dobra prijatelja in komaj čakam, da se spet vidiva." Igorju so sicer najbolj pri srcu svetlolaske z modrimi očmi. "Na koncu pa videz ni pomemben, ampak kemija in skupni interesi," je še dodal.

Komentarjev 6
  • principiumnovum 11:15 04.junij 2016.

    Jaz bi temu alfa samcu postavila samo eno vprašanje, in sicer: Ali si odslužil vojaški rok?

  • nergač 11:15 04.junij 2016.

    Stavek, po katerem se prepozna ženska pisunka v rumenem pormomediju. Tega ni sposoben napisati moški.: "Alfa samec je trenutno brez svoje alfa samičke"

  • JackD 09:51 04.junij 2016.

    Alfa je prva črka predvsem latinske abecede, ja!