Magazin > VIP
22387 ogledov

Nova zvezda Radia 1 pokazala fanta!

pripravnica lara
1/4
radio 1
Pripravnica Lara si ni predstavljala, da bo vikend preživela ob takšnem ''morju'' ...

pripravnica lara | Avtor: radio 1 radio 1
Lara Tošič si želi postati polnopravna članica Denis Avdića Showa in za to je pripravljena narediti marsikaj. Lepotica je pred meseci Denisu, Jani in Mihi razkrila svojo 'bucket listo', pri tem pa se ni zavedala, da bo ravno ta postala njena ''zlata vstopnica''.

Temnolaska mora doživeti vse, kar je na seznamu, pet izzivov je že opravila, osem jih še mora. A opravljanje nalog ne bi bilo zabavno, če ji Avdić vsake toliko ne bi malce zagodel in ji otežil življenja. Ko je že mislila, da je nalogo opravila, ko je bila 25. decembra na morju v Portorožu, ji je dal prvi zvezdnik Radia 1 vedeti, da s tem ni zadovoljen. "Na morje'' jo je poslal še nekam drugam. 

Za vikend je Lara spakirala stvari in se s svojim fantom odpravila v Slivnico pri Mariboru, kjer leži tudi naselje Morje. In tam je preživela svoj prvi pravoslavni božič - torej ob Morju. ''Ni bilo tako, kot sem si zamislila,'' je priznala Lara, ki se je, kljub temu da morja nista videla, imela lepo. Ker obožuje božič in vse, kar je povezano z njim, je s seboj vzela tudi smrečico in okraske in si v sobi pričarala praznično vzdušje. S fantom si je celo ogledala kultni božični film Sam doma ... Izvirno.

Komentarjev 4