Magazin > VIP
23 ogledov

Nova zvezda Super Bowla bo Šef

Bruce Springsteen ali The Boss Žurnal24 main
Med polčasom prihodnjega Super Bowla bo nastopil Bruce Springsteen (znan tudi kot The Boss) in se tako pridružil mnogim znanim imenom, ki so krasili ta oder.

Super Bowl, ki ga prireja liga NFL, si samo v ZDA vsako leto ogleda prek 150 milijonov gledalcev. Televizijska družba NBC je danes objavila, da bo prihodnje leto gledalce med polčasom tokrat kratkočasila rock legenda Bruce Springsteen.

Med znanimi imeni, ki so v zadnjih letih nastopili na tem spektaklu pa so tudi U2, The Rolling Stones, Paul McCartney, Prince in Tom Petty & The Heartbreakers. Na istem dogodku je leta 2004 Justin Timberlake "strgal" zgornji del obleke z Janet Jackson, ki je nato širnemu svetu pokazala desno dojko. Prav zaradi tega dogodka to prireditev že zadnje štiri leta snemajo z desetsekundnim zamikom, da bi lahko vnaprej preprečili "nespodobne" incidente. Enajst let pred svojo sestro pa je nastopil tudi Michael Jackson, ki je takrat za svoj nastop pokasiral rekordnih 11 milijonov dolarjev za deset minut.

Prihodnje leto se bo dogodek odvijal v Tampi na Floridi. Tradicijo rock in pop nastopov pa je leta 1988 pričel legendarni Chubby Checker - pred njim so gledalci med polčasom namreč gledali nastope mažoretk in koračnic, ki so jih igrali pihalni orkestri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.