Magazin > VIP
54 ogledov

Nove fotografije iz Cobainove vile

kurt cobain
1/4
Profimedias
Policija je objavila fotografije predmetov, ki so jih po samomoru pevca skupine Nirvana našli v njegovi hiši.

Aprila bo minilo 20 let od smrti Kurta Cobaina, ki je storil samomor.

Njegovo truplo je odkril električar, ki bi moral v hiši namestiti nov varovalni sistem. Ta je sprva mislil, da Cobain spi. Opazil je le nekaj krvi, ki je pevcu tekla iz ušesa. Nato pa je zagledal še puško, ki je bila obrnjena proti njegovi bradi. Ob truplu so odkrili pismo, ki je bilo naslovljeno na Cobainovega namišljenega prijatelja iz otroštva Boddaha. Pevec je med drugim zapisal, da ob ustvarjanju in poslušanju glasbe ne uživa več. Obdukcija je pokazala, da je Cobain tik pred smrtjo vzel heroin in valium.

Cobain se je ustrelil 5. aprila 1994, truplo pa so odkrili tri dni pozneje.

Policija je sedaj, tik pred obletnico, objavila nove fotografije, ki so jih posneli po odkritju trupla. Gre za posnetke predmetov, ki so jih našli v vili. Policija, ki je poudarila, da je primer kljub številnim teorijam zarote, ki še vedno niso potihnile, zaključen, je med drugim našla cigarete, Cobainovo čepico, denar in tudi škatlo z injekcijami in drogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.