Magazin > VIP
9441 ogledov

Nove informacije, ki pričajo o tem, da si Charlene še ni opomogla

princesa charlene Profimedia
Govorilo se je, da se bo domov vrnila konec januarja. Sedaj so sporočili, da bo zdravljenje trajalo še nekaj tednov.

Monaška princesa Charlene se že dva meseca zaradi izčrpanosti zdravi v Švici. Čeprav je njeno okrevanje "zadovoljivo in zelo spodbudno", pa bo zdravljenje, ki obsega tudi zobozdravstveno oskrbo, trajalo še nekaj tednov, so sporočili iz palače in s temi besedami opravičili njeno odsotnost na proslavah ob prazniku zaščitnice Monaka, sv. Devote.

Monačani ženo kneza Alberta pogrešajo. Lani so jo videli le enkrat. Marca je odpotovala v Južnoafriško republiko, svojo staro domovino, ki je več mesecev zaradi zdravstvenih težav ni mogla zapustiti. Septembra so tam zaradi hudega vnetja ušesne votline princeso operirali. Kljub uspešni operaciji pa so se pojavili novi zapleti, zaradi katerih se je zgrudila in za nekaj dni pristala v bolnišnici.

Princesa se je v Monako vrnila v začetku novembra, a kneževino že čez nekaj dni zapustila. Knez je moral takrat demantirati govorice, da je njun zakon v krizi, povedal je tudi, da Charlenin odhod v Švico ni povezan z rakom, covidom ali neuspelo lepotno operacijo. 

Komentarjev 1
  • villa 23:30 03.februar 2022.

    Sem morala 2x pogledati, če nisem slučajno na nekem južnjaškem portalu. V naslovu beseda "pričajo". Kaj Slovenci res počasi, ne počasi, zelo hitro izumiramo, da nam pišejo samo še pisuni z juge.