Magazin > VIP
31 ogledov

Nove pikantnosti iz kraljeve biografije

Carl je veljal za zglednega moža. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Švedi se v zadnjih dneh pogovarjajo le še o biografiji kralja Carla Gustafa. Bolj kot dejstvo, da je varal kraljico, naj bi jih zmotila informacija, da je kralj prijateljeval z gangsterji.

Imidž švedskega kralja je neavtorizirana biografija Carl XVI Gustaf: The Unwilling Monarch, ki je razprodana, močno načela. Govora namreč ni več le o seks zabavah s prostitutkami in afero s pevko, ampak tudi o korupciji in prijateljevanju z gangsterji.

Na začetku 90. let naj bi kralj namreč pogosto zahajal v nelegalen nočni klub (Club Power), lastnik katerega je Mille Markovic, zelo dober znanec policije. To je močno razburilo Švede, saj očitno vse informacije v knjigi držijo. Kralj jih namreč na svoji tiskovni konferenci po izidu knjige ni demantiral. Zdaj je sporočil tudi, da avtorja ne bo tožil. Za mnoge dokaz, da so navedbe resnične.

Nekaj podrobnosti iz biografije

  • Kralj se je s svojo ljubimko, pevko skupine Army of Lovers Camillo Henemark, dobival v prijateljevem stanovanju. Soba je bila okrašena v slogu turškega bordela. Carl Gustaf naj bi po vsaki vroči noči obveščevalni službi naročil, naj odstranijo vse dokaze.
  • Njegovi trije najboljši prijatelji naj bi poskrbeli, da na njihovih zabavah nikoli niso manjkale prostitutke in striptizete.
  • Kralj je pogosto hodil na lov. Zvečer naj bi varnostnik v njegovo lovsko kočo pripeljal več mladenk, s katerimi se je Carl nato zabaval dolgo v noč.
  • Ko je kralj leta 1996 obiskal Atlanto (med olimpijskimi igrami), se je zabaval v nekem nočnem klubu. Z eno od striptizet se je nato zatekel v skrito sobo. Tisto noč naj bi zapravil 12 tisoč dolarjev.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.