Magazin > VIP
21 ogledov

Nove podrobnosti kraljevske poroke

Zaroko sta objavila 16. novembra. Ljubezen se je začela pred osmimi leti na univ Žurnal24 main
Palača je izdala nove podrobnosti o poteku kraljevske poroke med princem Williamom in Kate Middleton spomladi naslednje leto.

Kate Middleton se bo do Westminstrske opatije na svoj poročni dan pripeljala z avtomobilom. Po novih podatkih iz kraljeve palače se bosta Kate, ki bo naslednjo sredo dopolnila 29 let, in 28-letni William poročila 29. aprila ob 11. uri zjutraj. Poročni obred bo vodil spoštovani John Hall, poročil pa ju bo canterburyjski nadškof Rowan Willliams.

Po poroki se bosta v kočiji odpeljala do Buckinghamske palače. Na svoji poti se bosta peljala tudi mimo nekaterih najbolj znanih londonskih krajev, kot so The Mall (pred Buckinghamsko palačo), Horse Guards Parade, Whitehall in Parliament Square. Nato bo sledil sprejem, ki ga bo pripravila ženinova babica kraljica Elizabeta II., dan pa se bo zaključil v palači z zasebno večerjo in plesom za njuno družino in prijatelje. Gostitelj bo Williamom oče, princ Charles.

Seznam gostov sicer še ni zaključen, zato vabil še niso razposlali.

Noč pred poroko bo bodoča nevesta prespala v središču Londona v eni izmed palač, je povedal vir za People.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.