Magazin > VIP
15087 ogledov

Nove rošade na POP TV

Alenka Arko POP-TV-2
Torki so že tradicionalno rezervirani za informativno-magazinsko oddajo Preverjeno, ki jo bo urednica in voditeljica Alenka Arko s 27. avgustom popeljala v 19. sezono.

»Več kot 1.900 različnih prispevkov smo v devetnajstih sezonah pripravili v oddaji Preverjeno. Novo sezono, ob prekaljenih novinarskih obrazih, odpiramo s pomlajeno ekipo, z veliko mero vitalnosti, ob dodani ostrini zgodbam, ki jih predstavljajo posamezniki, zgodbam, za katere ne želimo, da ostanejo prezrte,“ pred novo sezono pravi voditeljica oddaje Alenka Arko.

Novi obrazi

Ekipi se bosta pridružila novinarja oddaje Svet na Kanalu A, Adi Omerović in Mark Vidrih. Slednji je bil tudi del ekipe oddaje Dejstva.

adi omerović | Avtor: Pop TV Pop TV

»Osebno sem oddajo Preverjeno vedno dojemal kot velik izziv, ki nudi še več raziskovanja, analitičnega poročanja in iskanja odgovorov na teme, ki zadevajo vse državljane,“ pravi Omerović, ki je bil pred leti že del ekipe Preverjeno, Vidrih pa je o novem izzivu dejal: »Postati del ustvarjalcev oddaje Preverjeno je velika odgovornost, pa tudi čast in potrditev, da se uredništvo name lahko vselej zanese. Ker je format prispevkov daljši, bom gledalcem lahko ponudil več vsebine, več zgodbe. Zelo rad šokiram gledalca. V prispevkih si bom dovolil hoditi po robu in rušiti tabuje. Prepričan sem, da je pred nami še ena fantastična sezona in upam, da bodo to prepoznali tudi naši gledalci.« 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.