Magazin > VIP
17 ogledov

Novi dokazi o usodnem klicu medicinski sestri

Michael Christian in Mel Greig youtube.com
Avstralska radijska postaja, ki naj bi bila odgovorna za smrt medicinske sestre, ki je skrbela za takrat nosečo Kate Middleton, sporoča, da ima nove dokaze o tej tragični potegavščini.

Potem ko je decembra lani svet pretresla novica o smrti medicinske sestre Jacinthe Saldanha, ki je naredila samomor, ker je radijskima voditeljema izdala zaupane podatke o Kate Middleton, se ta zgodba še vedno ni končala.

Z radijske postaje so zdaj namreč sporočili, da imajo dokaze, da so poskušali od bolnišnice kralja Edwarda VII., kjer se je zdravila Kate, dobiti dovoljenje za objavo potegavščine, v kateri sta se Mel Greig in Michael Christian pretvarjala, da sta kraljica Elizabeta II. in princ Charles. Kot so pojasnili, so to naredili po vsaki potegavščini, po usodnem klicu v bolnišnico pa so klicali še štirikrat, pravi tiskovni predstavnik radia. Vendar pa so v bolnišnici to že pred časom zanikali. A tiskovni predstavnik radio zdaj kljub temu brani z besedami, da so v bolnišnico klicali pol ure do eno uro po klicu Mel in Michaela, da bi dobili dovoljenje za objavo. Potegavščino so v etru predvajali nekaj ur pozneje.

Oba voditelja so odpustili, a Michael se je pred kratkim spet vrnil pred mikrofon. Mel, ki jo je smrt Jacinthe močno prizadela, se je umaknila v osamo in sploh ne razmišlja o vrnitvi v medije, je pa sporočila, da razmišlja o tožbi radijske postaje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.