Magazin > VIP
240 ogledov

Novi obraz Planet TV

milena novak Planet TV
Milena Novak, ki se je ekipi Planet TV pridružila novembra 2013, bo danes prvič vodila Šport v informativni oddaji Planet Danes.

Irma Kopič | Avtor: Planet TV Planet TV
Voditeljica se je prvič srečala z medijskim svetom v oddaji Ekstra magazin na Kanalu A. Delo je nadaljevala na televiziji Čarli TV in Pink TV, kjer se je preizkusila tudi v vlogi voditeljice vremena. Ekipi

Planet TV se je pridružila, ko je bila sprejeta na avdiciji za magazinsko oddajo O. Že takrat je pokrivala teme, ki so bile povezane s športniki in je vstopala v njihove najbolj intimne življenjske kotičke. "Ljubezen do športa me spremlja že od malih nog, ko sem v vseh športnih aktivnostih dosegala najboljše rezultate in pobirala medalje, tako da je bilo delo športne novinarke sanjsko. Zdaj sem napredovala še v voditeljico in dela se neizmerno veselim," je povedala Milena, ki se je športnemu uredništvu pridružila letos, a v kratkem času nabrala veliko izkušenj – med drugim je pokrivala Eurobasket iz Zagreba in Francije ter se javljala iz NBA.

Milena se je na voditeljskem mestu pridružila uredniku Športa Miranu Tišiču in temnolasi Irmi Kopič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.