Magazin > VIP
54 ogledov

Novi podatki o najbolj znani aferi

Marilyn Monroe Youtube
Vas zanima, kaj je Jackie Kennedy rekla Marilyn Monroe, ko ji je ta priznala afero z njenim možem?

Jacqueline in John Kennedy | Avtor: Reuters Reuters
Knjiga These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie (Teh nekaj dragocenih dni: Jackovo zadnje leto z Jackie) avtorja Christopherja Andersena razkriva najnovejše informacije o najbolj znani ljubezenski aferi med igralko Marilyn Monroe in pokojnim ameriškim predsednikom Johnom F. Kennedyjem. To, da je prva dama Jackie Kennedy vedela za moževe skoke čez plot, ni skrivnost, nov podatek pa je, da je Marilyn poklicala Jackie ter ji priznala afero z predsednikom, prva dama pa naj bi na to odgovorila: "To je super, jaz se bom izselila, ti pa boš imela vse težave."

Ralph Martin, prijatelj prve dame, je potrdil, da je Jackie vedela za vse predsednikove ljubice, zaradi česar naj bi bila zelo besna, vendar je bila pripravljena pogledati stran, dokler je bil pozoren in je ni pomiloval. Po trditvah predsednikovega bližnjega prijatelja Georgea Smathersa naj bi Johna v postelje drugih žensk gnale prav Jackiejine spolne pomanjkljivosti. Najbolj izmed vseh pa ji je šla v nos Marilyn, saj si je ta zadala cilj, da bo postala druga žena JFK in Jackie izrinila iz Bele hiše.

Po navedbah Petra Lawforda naj bi Marilyn klicala v Belo hišo in Jackie priznala afero ter ji povedala, da jo predsednik namerava zapustiti zaradi nje. In kako se je Jackie na to odzvala? "Marilyn, poročila se boš z Jackom, to je krasno. Preselila se boš v Belo hišo in izpolnjevala dolžnosti prve dame, jaz pa se bom odselila in ti prepustila vse težave."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.