Magazin > VIP
35 ogledov

Novice o razhodu ne držijo

Rosie Huntington-Whiteley Jason Statham FameFlynet
Rosie Huntington-Whiteley in Jason Statham naj bi bila srečna kot nikoli prej.

V začetku tedna je odjeknila novica, da naj bi me manekenko in igralko Rosie Huntington-Whiteley  in igralcem Jasonom Stathamom prihajalo do prepirov, zaradi česar sta svoje razmerje dala na pavzo. Te novice so Rosie očitno zelo prizadele, saj se je že oglasil preko svojega tiskovnega predstavnika: "Rosie in Jason se nista razšla ali si vzela premor. Pravzaprav se je Rosie pravkar vrnila iz tedenskega dopusta, ki ga je z Jasonom preživela na snemanju njegovega novega filma. Še nikoli nista bila tako srečna kot sedaj."

Razhod tako ne pride v poštev, čeprav je med zaljubljencema kar dvajset let starostne razlike, a je Rosie pred kratkim razkrila, da ji Jason predstavlja neko stabilnost: "Številni modeli so v dolgoletnih razmerjih zaradi stabilnosti. Priznam, da ne vedno z dobrimi moškimi, vendar jim to predstavlja dom, nekaj, kamor se lahko vračajo, nekaj prizemljenega. Tako jaz vidim svoj ​​odnos."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.