Magazin > VIP
118 ogledov

Novice o zdravstvenem stanju sina Michaela Bubleja

Michael Buble, Noah Buble Profimedias
Nekaj časa ni bilo informacij o zdravstvenem stanju triletnega sina pevca Michaela Bubleja, ki je zbolel za rakom na jetrih. To je zdaj sporočila njegova teta.

Argentinski novinar Tomas Dente je za nacionalno televizijo v jutranjem programu povedal, da mu je Daniela Lopilato zaupala, da je triletni Noah, sin kanadskega pevca Michaela Bubleja, ozdravel. "Rak je izginil," je povedal novinar.

Dente je v jutranji oddaji prebral sporočilo, ki mu ga je poslala Michaelova svakinja, ko jo je prosil za komentar o Noahovem zdravstvenem stanju: "Rad bi prebral njeno sporočilo, ker nočem, da bi prišlo do kakršnekoli zmede. Napisala je: 'Ja, Noah si je opomogel in zelo smo veseli, da je tako. Kaj več pa bodo povedali njegovi starši, ko bodo pripravljeni.'"

Že junija smo poročali, da naj bi imel Noah 90 odstotkov možnosti za ozdravitev. Michael, ki je vedno poudarjal, da je družina na prvem mestu, je konec lanskega leta sporočil, da ne bo nastopal in snemal nove glasbe, dokler s sinom ne bo vse v redu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.