Magazin > VIP
21 ogledov

Novinarka o čudnem obnašanju knežjega para

Charlene Albert EPA
Knez Albert in njegova žena sta pred nekaj dnevi v intervjuju spregovorila o negativnih govoricah, ki njun zakon spremljajo že od samega začetka.

Intervju je vodila novinarka CBS Holly Williams, potekal pa je v monaški knežji palači. Albert in Charlene pa po besedah novinarke z govoricami nista pometla, ampak sta sprožila cel kup novih. Williamsova je namreč povedala, da se je par, potem ko je kamera ugasnila, obnašal zelo nenavadno.

Obnašanje pa naj bi bilo sicer nenavadno že med intervjujem. Charlene namreč ni znala odgovoriti niti na najbolj enostavna vprašanja. Novinarka jo je na primer vprašala, kako je biti princesa. "Enkratno. Ne vem, kaj naj odgovorim. Kako je biti princesa?" je bila redkobesedna. Albert naj bi nato prekinil intervju. "Menim, da je knez od Charlene želel slišati bolj formalen odgovor," pravi Williamsova. S formalnimi odgovori pa ima nekdanja plavalka očitno težave. Ko je novinarka Alberta vprašala, kaj so kvalitete njegove žene, mu je Charlene skočila v besedo. "Oh, ne. Tega ne želim slišati." "Ni bila otročja, bilo jo je sram. Jasno mu je dala vedeti, da ne želi slišati hvalospevov," je izdala Williamsova.

Komentarjev 1
  • dd 10:46 31.julij 2012.

    Uboga Charlene, privezana na zelo kratki vrvici, jo prav razumem, če kdaj pa kdaj skuša malo "popeniti."