Magazin > VIP
48014 ogledov

Novinarka RTV danes zjutraj sredi Ljubljane v šoku: "Bolano!"

Tanja Rosandič Mediaspeed
Neznancu rešila življenje …

Novinarka in voditeljica RTV Slovenija Tanja Rosandič je na Facebooku delila šokantno prigodo, ki se ji je zgodila danes zjutraj. 

"Pred petnajstimi minutami, doživela BOLANO sceno. Nasproti glavne ljubljanske avtobusne postaje, kjer vsako jutro prečkam park na poti v službo, na tleh leži nezavesten moški. Ljudje na le nekaj metrov oddaljeni postaji čakajo, kdaj bo pripeljala prava cifra avtobusa. Mlajši, s slušalkami v ušesih, skrolajo po ekranih, med enim in drugim storyjem bulijo v smeri parka. Ta stari samo bulijo, si verjetno mislijo 'kakšna sramota od človeka'. Ustavim se pri tipu, ga ogovorim, ne reagira. Vprašam folk, če je kdo že poklical rešilca?!?!? Bulijo vame z 'WTF bi zdaj ta baba rada' izrazom. Nič, ništa, niente. 'Haaaloooooo??? A je kdo že poklical pomoč?' V tistem se mimo pelje reševalno vozilo Pacienta. Mu skočim na cest, maham, naj ustavi. Hvala bogu, nudijo prvo pomoč, čakamo reševalce z reševalne postaje … Medtem je LPP že nabasal in odpeljal vse tiste smeti od ljudi, ki so stali na postaji. In četudi bi na tleh ležal predoziran narkoman, a je njega bolj sprejemljivo pustiti crknit kot katerega drugega neznanca?!?! Bolana družba! Vsem vesoljcem, s telefoni v rokah: UPORABITE JIH ZA TO, ZA KAR SO BILI IZUMLJENI! #SOS P.S. doživel je epileptični napad," je dogajanje opisala Rosandičeva.

Žalostno, kajne?

Komentarjev 21
 • Avatar Beantella
  Beantella 00:58 30.avgust 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • notna 18:50 29.avgust 2019.

  Če prav razumem tudi ona ni pomagala ampak le spraševala, če je kdo poklical 112.

 • MK 18:33 29.avgust 2019.

  Jaz zmeraj pomagam ampak se potem ne hvalim po netu in SRAMOTA za "kao" novinarko javnega medija, da ne obvlada jezika države v katerem živi. Verjetno doma govorijo srbsko vendar pa naj v javnosti, še posebej, če nagovarja slovensko javnost ...prikaži več uporablja besede pravilno. Torej, kot smo že ugotovili se reče BOLNO!