Magazin > VIP
10261 ogledov

Novinarko oddaje Preverjeno porinili v jarek

cigani, Preverjeno
1/4
youtube
Snemanje informativne oddaje se je sprevrglo v pretep.

Med snemanjem hrvaške različice oddaje Preverjeno, ki jo predvajajo na komercialni Nova TV, so napadli novinarko, snemalca in njegovega asistenta. Želeli so posneti prispevek o goljufijah, ki jih je zgrešil Ivica Sužnjević.

Njegova mama je pristopila do snemalne ekipe in novinarke ter se nad njih spravila z metlo, pridružil se ji je še brat, ki je grozil celo s smrtjo. Prišlo je celo tako daleč, da je moški novinarko Emo Branica porinil v jašek, kjer se je k sreči za las izognila betonskemu jašku, ob katerega bi se lahko hudo udarila.

Novinarka slovenske različice oddaje Preverjeno Irena Pan se je na video odzvala s sledečimi besedami: "Ja, včasih je precej burno, še posebej, kadar so vpleteni goljufi, ki jim do našega prihoda še nihče ni upal stopiti na prste, ker so bili znani po nasilju."

Komentarjev 1
  • evelux 18:55 18.september 2017.

    In zgodba se bo lepo zaključila ne bo kaznovan ke ron ni nič takega naredil novinarka pa skoraj nastradala in to oring v primeru da bi padla na beton. ti če boš pa nekomu rekel žal besedo boš pa ke ...prikaži več rsi slovenec dobil kazen in nevem kakšne zaznambe ....