Magazin > VIP
18 ogledov

Novo dekle bivšega ji ni najbolj všeč

Halle je sicer tudi sama v zvezi s postavnim Francozom Olivierjem Martinezom. (F Žurnal24 main
Halle Berry naj bi imela kup težav z zvezo svojega nekdanjega partnerja Gabriela Aubryja in zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian.

Maneken Gabriel Aubry je, kot smo že pisali, v zvezi s Kim Kardashian, kar pa očitno ni najbolj všeč njegovi bivši partnerici Halle Berry. Oskarjevka, s katero ima dvoletno hčerko Nahlo Arielo Aubry, naj bi se bala, da bi njen bivši v primeru, da bi se pojavil v enem izmed Kiminih televizijskih šovov, govoril o njunem odnosu. Slavni igralki namreč veliko pomeni zasebnost in "noče, da bi njene ali hčerkine zadeve postale del resničnostnega šova Kardashianove".

Zaskrbljena naj bi bila tudi zaradi Kimine preteklosti, saj "noče, da je Nahla v bližini resničnostne zvezde, ki se je ukvarjala s pornografijo". Poleg tega naj bi Halle motile tudi Kimine izjave, da bi bila "odlična mačeha".

Vendar naj bi Gabriel že napovedal, da namerava božič preživeti z družino Kardashian in jim ob tej priložnosti predstaviti tudi svojo hčerko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.