Magazin > VIP
25 ogledov

Novoletna zabava za šest milijonov evrov

Roman Abramovič Flynet
Še ne veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? Morda se vam nasmehne sreča in boste gostje na šest milijonov evrov vredni zabavi ruskega bogataša Romana Abramoviča.

Ruski milijarder Roman Abramovič se že pripravlja na najbolj noro novoletno zabavo na svetu. Za novoletni žur bo namreč zapravil kar šest milijonov evrov, povabil 300 gostov, za glasbo pa bodo poskrbeli Red Hot Chili Peppers. Zabava se bo zgodila na idiličnem karibskem otoku St. Barts in bo trajala od desetih zvečer do štirih zjutraj. Lansko leto so se Abramovičeve novoletne zabave udeležili celo Demi Moore, Rosie Huntington-Whitely, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres in George Lucas.

Bogataš je na sanjskem otoku v družbi svojega dekleta, tridesetletne manekenke Darie Zhukove, in njunega dveletnega sina Aarona preživel tudi božič. Družina je praznovala na 300 milijonov funtov vredni jahti, na kateri je kinodvorana, restavracija, knjižnica in spalnice za 12 gostov ter pet telesnih stražarjev. Jahta naj bi bila zaščitena z infrardečimi laserji, ki družino varujejo pred nadležnimi paparaci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.