Magazin > VIP
19 ogledov

Numerologinja o princu George

princ William Kate Middleton George George Alexander Louis Reuters
"Če bo znal umiriti nemirnega duha (število 5) in zadržanost pri spreminjanju (število 4), se bo zapisal v zgodovino kot en velikih," o sinu princa Williama pravi numerologinja LiLi SoRuM.

Astrologi so nad prinčevimi zvezdami navdušeni? Kaj pa Georgeu Alexandru Louisu napovedujejo številke?

Princ ima Število življenjske poti 8, kar ga označuje kot voditelja, pravi slovenska numerologinja LiLi SoRuM. Po njenem mnenju bo podanike vodil predvsem s svojim zgledom in ne prisilo. "Ker ima v osebnih številih prisotno število 4, je predvidevati, da spremembe ne bo uvajal na hitro, temveč bo v svojem delovanju verjetno bolj tradicionalen. Zaradi zelo močno prisotnega števila 5 v samem zapisu imen in priimkov bo težje uravnovešal trenutno navdušenost nad neko novostjo in pa dejansko potrebo po spremembi. Drugače povedano, hitro se bo nad nečem navdušil in na to tudi hitro pozabil.“

Njegovo Število usode je 6, kar ga opisuje kot humanitarno osebo, ki bo prisluhnila potrebam oseb v stiski. "A znova bo ravno 4 tista, ki bo vse skupaj racionalizirala. V starejših letih bo bolj sproščen in odprt za novodobne trende, zato se bo njegova mladostna trmoglavost polegla. V rojstnem datumu ima 22, ki je Mojstrsko število in simbolizira osebo, ki gradi za prihajajoče človeške rodove,“ nam je še zaupala Sorumova in dodala, da se bo, če bo znal umiriti nemirnega duha (število 5) in zadržanost pri spreminjanju (število 4), v zgodovino zapisal kot eden od velikih.

Komentarjev 1
  • mph 19:43 04.avgust 2013.

    Če bi ljudi srečala pamet, bi religija, horoskopi, numerologija, ... postali zgodovina.