Magazin > VIP
9 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 6. 3. do 12. 3. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Dovolj omahovanja. Akcija!

Zelo radi omenjamo rezanje vezi. Mnogi nasprotujejo temu pristopu, saj je rezanje, takšno ali drugačno, nasilno dejanje. V numerologiji število 10 simbolizira rez karme in preteklosti, a s tem označuje predvsem priliv nove energije. Ne rezite. Nadomestite!

Definirajte česa si ne želite več in to nadomestite z energijo ter vibracijo, ki podpira zaželeno. Primer: ne tarnajte, da nimate denarja. Vnaprej se zahvalite za dober finančni pritok. Če ni drugega, glava vas bo zagotovo manj bolela.

Število življenjske poti 1
Kako ste lahko bolj nežni v komunikaciji? Odprite se in sprejmite pozornost. Pred vami je teden sprejemanja novega: novih oseb in načinov povezovanja z okolico.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite svoji najbolj nežni plati. Če bi bili vi zdajle preplašen otroček, kako bi si želeli, da se okolica vede do vas? Opazujte ali nemara niste kar sami hladni do sebe.

Število življenjske poti 3
Premagajte strahove iz otroštva in stopite v energijo odrasle in zrele osebe. Dovolj je omahovanja. Ne bojte se lastne sence. Saj vemo, da je strah znotraj votel. Pogumno!

Število življenjske poti 4
Ne otepate se sprememb. Raje pojdite s tokom v tem tednu. Pomembno pa je, da sami izberete reko, v katero boste stopili. Ne upirajte se. Zdaj ni čas za trmo.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite svojemu srčku in ostanite tam, kjer se počutite varne. Opazujte, kdo ali kaj vam daje občutek, da ni potrebe po begu ali neomejeni svobodi? Tu ostanite.

Število življenjske poti 6
Resnica bo prišla na plano. In veste, kaj to je? Nič novega vam ni potrebno postati, da bi bili Vi. Kaj pa, če je transformacija že končana? Ne? Torej, spremembam naproti!

Število življenjske poti 7
Kako bi lahko svoje znanje in sposobnosti uporabili in z njihovo pomočjo manifestirali svoje želje? Ne predajajte svojih odločitev v tuje roke. Zdaj ni čas za strah.

Število življenjske poti 8
Znate sprejemati? Naj vas življenje nagradi za dobro delo in obenem počnite dobra dela. Mnogim lahko na njihovi poti pomagate in obenem dovolite, da vam pomagajo.

Število življenjske poti 9
Danes niste isti človek, ki ste bili 20 let nazaj. Tista takrat in ta oseba danes pa ste vi. Opredelite kakšna oseba želite biti čez 20 let. No, kaj pa takoj sedajle? Kdo pa ste?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.