Magazin > VIP
232 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. do 23. 8. 2020

Slovensko morje A. Š.
Vsak človek je unikat in seveda doživlja življenje na svoj lasten unikaten način. Zato pravimo, da ima vsak svojo resnico.

​Lekcije 34. tedna: 
Človeški odnosi so kompleksni. Prinašajo lahko najlepše in najbolj grenke trenutke, razkrivajo pa ne kdo in kakšni s drugi, temveč kakšna oseba smo mi sami. Pazljivi bodite, da vam trenutki, ko se zdi, da se vam je zgodila krivica, ne prinesejo občutka, da je potrebno maščevanje.  
 

Pomembno je, da vedno znova sami pri sebi preverimo v kaj verjamemo, kako razmišljamo, katere vrednote krepimo, česa si želimo – saj se spreminjamo tako mi kot časi, v katerih živimo – denimo, ločitev je bila še nedavno tega obsojana, zdaj ni nič nenavadnega.

Kaj je bilo v vašem življenju obsojano, ko ste bili otrok ter, ko ste se spoznavali z ''odraslem'' življenjem, sedaj pa ni več, a vaš notranji dvogovor in odziv je še vedno usklajen z 'davnimi časi'? 
 
Domišljija je mati dobrih zamisli, drznih fantazij in tudi zavajujoče iluzije. V tem tednu bi se tako lahko razblinil milni mehurček želja, ali nečesa, v kar ste verjeli, da je dobro. Morda boste opazili, da sami potrebujete več znanja – to je naravnost fantastično! Kadarkoli si priznamo, da nečesa en znamo in se odločimo tega naučiti, smo pravzaprav premagali strah. 

Uporabite energijo tedna, da bi ločili seme od plevela. Enkrat za vselej. 


VPRAŠANJA V POMOČ

Ste tip človeka, ki si želite biti?
Imate okoli sebe kvaliteto ljudi, ki so jo želite?

 
UGODEN ČAS ZA

Pregled zadolžitev in obvez
Učenje
Ustvarjanje 

 
 Število življenjske poti 1 
Posvetite se poslovni plati vašega vsakdana. Opazujte kdaj (začuda) niste produktivni in ste morda celo slab organizirani. Ugoden čas za vas.


Število življenjske poti 2
Dogodivščine tedna vas učijo sprejemanja za sebe. Potrudite se zajeti večjo sliko, celotno situacijo, z več različnih kotov. Nečesa še ne veste. 


Število življenjske poti 3 
Obdaja vaš sveža energija, ki vam želi podariti zagon za nekaj novega in drznega. Zato, pustite jezo in razdražljivost ob strani. Ustvarjajte sanje. 


Število življenjske poti 4
Obeta se vam popolnoma drugačen pogled ali pa zelo nenavadno doživetje v poznanem okolju. Ne ustrašite se, prinašajo vam učenje in pa svobodo.


Število življenjske poti 5
Domišljija bi vam lahko ponagajala, zato se učite brzdati svoja čustva, ki bi lahko bila dokaj divja te dni. Raje namenite to energijo nečemu produktivnemu.


Število življenjske poti 6
Realnost bo potrkala na vrata. Nekaj ni tako slabo ali pa tako sanjsko dobro kot se je zdelo. Okrepili boste zaupanje v sebe, zato ne odprite vrata strahu. 


Število življenjske poti 7
Ne upirajte se spremembi in nevsakdanjemu toku življenja. Ste zelo izoblikovana oseba, ki pa sedajle spoznava drugo plat zgodbe, in drugo plat sebe.


Število življenjske poti 8
Ljubezensko področje bo v ospredju vročih poletnih dni. Od vas se pričakuje, da snamete rožnata očalca, a vseeno znate najti pravljičnost.  


Število življenjske poti 9
Ko Resnica udari, se lahko zgodi pravica. V temu  času bi lahko izvedeli marsikaj presenetljivega. Predvsem pa boste spoznali nekaj novega o sebi. 



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.