Magazin > VIP
975 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 22. 4. do 28. 4. 2024 (17. teden)

Aprilsko vreme Profimedia
Teden se pričenja z dnevom zemlje.

22. 4. je pomembno in zelo močno mojstrsko število. Ne morem dovolj poudariti, da je Zemljica naša mati in naš dom in nas vse pozvati, da maksimalno lepo ravnamo z no, kar pomeni, da se pozanimamo, kaj ji škoduje in kaj koristi. Podobno pa velja tudi za nas. V tem tednu se bo jasno pokazalo kaj / kdo nam škodi in kdo koristi, kaj nas krepi in kaj oslabi ter predvsem katere naše lastne navade in načini razmišljanja so zastareli ter posledično škodljivi.

April je mesec števila 4, ki ga povezujemo z materjo Zemljo, elementom zemlje in pa fizično resničnostjo. V teh dneh bomo lažje bolj racionalno razmišljali, sklepali, se strateško organizirali in celo razumeli neke do sedaj zamegljene zadeve iz preteklosti na drugačen način. Teden prinaša bolj jasen pogled na prihodnost in na način načrtovanja korakov, da bi dosegli svoje cilje. Bodite v prvi vrsti iskreni do sebe, saj boste le tako lahko sploh lahko začeli oblikovati svoje načrte. 

Saj veste, kaj pravijo, miš ne poje največjega kosa sira v enem šusu. Grižljaj po grižljaj. Ne trudite se uspeti v enem zamahu … Korak po korak. Spodrsne nam, kadar se nam mudi. 

 NAPOTEK TEDNA

Ne trudite se prehiteti samih sebe. Nič, kar je resnično vašega, vam ne bo ušlo. Vse, ampak res vse, se zgodi ob pravem času. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Kje sebe vidite čez 10 let?
Kakšna oseba boste čez 10 let, če ničesar ne spremenite?
Kakšno bo vaše življenje čez 10 let, če ničesar ne spremenite?
Boste srečni danes, jutri, čez 10 let, če ničesar ne spremenite? 

UGODEN ČAS ZA

Korenite odločitve
Premik v pravi smeri – dolgoročno
Resnico in odločnost

Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva
Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.


Število življenjske poti 1
Najprej zaključite, da bi pričeli z novim. Močno oklestite svoje cilje in se osredotočite le na najbolj pomembno. Ali po domače: ne komplicirajte.


Število življenjske poti 2
Lahko ste še tako samozavestni in samostojni, a dokler se to ne odraža v vaših dejanjih, ostaja le pri teoriji. Nekdo/nekaj vas bo testiralo…


Število življenjske poti 3
Povezujte se z osebami, ki krepijo vašo luč in ustvarjalnost. Odmaknite se tistih, ki vas venomer le kritizirajo. Da, pa kar je tako preprosto (pomežik). 


Število življenjske poti 4
Čas je za domiselnost in malo več navihanosti! Sprostite se. Dovolite si dihati  in uživati. Ne, nič slabega ni v tem, ne potrebujete takoj občutkov krivde.


Število življenjske poti 5
Ne skrivajte svojih čustev za ''cool'' nastopom, tudi pred seboj ne. Ste človek in vsi imamo včasih tudi negativna čustva. Niste slabi, kadar ste čustveni.


Število življenjske poti 6
Racionalnost v vas ne vzbuja sreče, bo pa prinesla mir. Zdaj ni čas, da bi sebe pomanjševali. Popolni ste takšni, kot ste in zato sijte v vsej svoji veličini.


Število življenjske poti 7
Včasih predlogo čakate na 'znak' ali potrditev nečesa, kar je pravzaprav vaša izbira in odločitev, ter prav nikogar drugega (tudi boga ne). Odločite se!


Število življenjske poti 8
Kako dobro znate sprejeti uspeh? Oprezajte za razlogi za samo-sabotažo, ne za neuspelimi poskusi. Zdaj je čas, da odložite vse omejitve. Varni ste brez. 


Število življenjske poti 9
Pred vami bo odločitev, ki je ne more nihče namesto vas prevzeti in prav je tako. Izberite sočutno pot zase in za druge. Kako lahko uravnovesite?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.