Magazin > VIP
147 ogledov

Nune nad Katy Perry

Katy Perry Profimedias
Nune se borijo proti zvezdnici Katy Perry, ki želi kupiti samostan.

"Pri bogu, borile se bomo,“ pravi pet nun iz Kalifornije, ki ostro nasprotujejo škofovi odločitvi, ki je samostan Sisters of the Immaculate Heart v gorovju San Gabriel severno od Los Angelesa prodal pevki Katy Perry. Zvezdnica je za svojo novo nepremičnino odštela 13 milijonov evrov.

Nune, ki tam prebivajo, so ogorčene, saj so posestvo obljubile restavratorki Dani Hollister, ki je zanj pripravljena odšteti 14 milijonov evrov. Iz samostana želi narediti hotel.

Sedaj je med Cerkvijo in nunami izbruhnil spor, saj ni jasno, čigavo je zemljišče. Nune pravijo, da so posestvo kupile, Cerkev pa meni, da je samostan v njihovi lasti in je zato pogodba, ki so jo sklenile s pevko, veljavna.

Perryjeva, ki je odraščala v verni družini, si posestva močno želi. Nune je celo obiskala, jim zapela pesem in pokazala svojo versko tetovažo. Nune nad njo kljub temu niso navdušene, saj so se na spletu o njej pozanimale. "Videla sem njene spote. Noben me ni osrečil,“ je izjavila ena od njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.