Magazin > VIP
64355 ogledov

Nuša Derenda pristala na urgenci!

Nuša derenda instagram
Bo nezgoda Nuši Derendi prekrižala letošnje načrte?

Nuša Derenda velja za zelo aktivno, zato jo je včerajšnja poškodba še toliko bolj potrla. Pristala je namreč na urgenci, saj je imela tako močne bolečine v nogi, da nanjo ne more stopiti.


Še pred kratkim je med izvedbo svoje energične pesmi Energy na odru Bar Plaže v Novem mestu, kjer je nastopila kot gostja Gašperja Rifla, naredila kolo. Zdaj je nepričakovano končala na urgenci v Brežicah. V telefonskem pogovoru nam je zaupala: "Nepričakovano sem dobila tako močne bolečine v nogi, da nanjo ne morem stopiti. Ne vem, zakaj, a bolečina na zunanji strani meč je tako močna, da sem morala pomoč poiskati na urgenci. Najhuje mi je predvsem zaradi tega, ker vsako leto na morju naredim skok s saltom nazaj, pa tudi drugače rada skačem v vodo, naprej, nazaj, samo, da lahko skačem (smeh). No, zdaj ne vem, ali bom to letos lahko izvedla."


Letos se je Nuša predstavila na festivalu Melodije morja in sonca z ljubezensko navdahnjeno skladbo Valček, ki ji je prinesla drugo mesto - že četrtč. Pa je bila zaradi vnovičnega četrtega mesta kaj razočarana? "Ne, sploh ne. Prav smešno je, ker so mi praviloma druga mesta prinesla več, kot osvojena prva mesta."

Komentarjev 3
 • Avatar GraceDibbs
  GraceDibbs 16:45 27.julij 2022.

  Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com

 • anica00 11:42 27.julij 2022.

  Lako, da je tromboza.

 • Boschtjan Zupanchich 07:27 27.julij 2022.

  Nuša Direndaj , pa to ...