Magazin > VIP
1439 ogledov

Nuša Lesar: "To je zame eden največjih porazov“

Nuša Lesar, Zvezde plešejo mediaspeed
"Sošolke na obletnicah kažejo fotografije otrok, jaz lahko pokažem ločitvene papirje,“ pravi televizijska voditeljica Nuša Lesar.

V iskrenem intervjuju za revijo Obrazi je voditeljica dnevnoinformativne oddaje Svet na Kanal A, Nuša Lesar, spregovorila tudi o ločitvi, ki jo šteje med svoje največje poraze.

"Dolgo sem se ukvarjala s tem, da se je v zvezi treba potruditi. A na neki točki sva se odločila, da se razideva. In da … To je zame eden največjih porazov. Verjela sem, da bova vedno skupaj. Težko si je bilo priznati. A to je življenje. Le malo ljudi ostane za vedno v svoji prvi zvezi. Če si 12 let skupaj, je povsem vseeno, ali si poročen ali ne, ker boli isto. Par sva bila od mojega 18. leta,“ je izjavila Lesarjeva in dodala, da je novica do medijev na srečo prišla šele, ko sta bila z možem že vse zmenjena.

"Zelo sem se bala, kako bo vse skupaj izpadlo. Do družine svojega nekdanjega partnerja čutim veliko spoštovanja. Previdna sem bila v svojih izjavah in v molku. Bila sva definicija spoštljive ločitve,“ je še dejala Nuša, ki kljub tej boleči izkušnji še vedno verjame v ljubezen. "Bila sva zelo mlada in pustila drug drugemu razvijati se naprej. Žal sva se razvila v dve nekompatibilni smeri,“ še doda lepotička, ki je z nekdanjem možem še vedno v stikih.

Komentarjev 1
  • bumbar 08:59 02.julij 2017.

    Tole je pa resnično ljubka, pametna in prisrčna punca. Od srca ji želim vse najboljše na tem svetu.