Magazin > VIP
267 ogledov

Nuša ne bo pasja tašča

Nuša Derenda Facebook
Mlajši sin Nuše Derenda raste v nebo in je mami v velik ponos.

Nuša Derenda ima poleg moža Frenka doma še dva čedna fanta, sinova Matevža (16) in Gašperja (14), na katera je zelo ponosna, pa čeprav ji kdaj povzročita kakšen siv las.

"Gašper trenira rokomet in je komaj čakal, da spet začne s treningi. Oba imata smisel za glasbo, vendar se še nista prav našla v tem. Matevž hodi na umetniško gimnazijo, smer gledališče, in trenira nogomet pri Krki v Novem mestu. Bomo videli, če bo lahko vse obveznosti uskladil s šolo, ki je v Ljubljani, bo nadaljeval. Nekako se bomo organizirali, če je volja, se da vse rešiti. Trenutno pa si lahko do prvega septembra malo oddahnem (smeh)," nam je povedala Nuša. Ker pa sta oba fanta zelo simpatična, ni nič čudnega, da sta pri dekletih že zelo priljubljena:

"Matevž je čez počitnice moral delati za šolo, tako da ni bil zelo aktiven. Sicer ima veliko prijateljic, v šoli pa večinoma sošolke, kar mu je zelo všeč (smeh). Gašper pa ima punco, zadnji dve leti je imel sicer malo krize, ravno v teh najstniških letih je namreč dobil aparat za zobe in zaradi hitre rasti nekaj časa nosil mavec, vendar se mi zdi, da je vse bolj samozavesten."

Nuša nam je zaupala, da do fantov ni pretirano zaščitniška in jima, kar se punc tiče, popolnoma zaupa: "Mislim, da sta dovolj pametna, da vesta, kako in kaj. Gašperju pustimo, da se druži s punco, v normalnih urah, seveda."

Komentarjev 1
  • 1111 15:27 30.avgust 2012.

    to je pa res novica... bravo...!!!!!!!!!!!!!!