Magazin > VIP
45 ogledov

Nuša pred nastopom potrebovala injekcijo

Nuša Derenda Mediaspeed.net
Nuša Derenda je pred zmago na festivalu Melodije morja in sonca potrebovala zdravniško pomoč.

Nuša Derenda je izdala, da kljub uspehom tudi superdekleta kdaj omagajo. Pred nastopom na Melodijah morja in sonca jo je namreč izdalo zdravje, zato je morala poiskati zdravniško pomoč: "Na dan nastopa sem bila utrujena in to seveda vpliva tudi na glasilke. Ker sem se bala, da ne bom zdržala in odpela tako, kot je treba, sem poiskala pomoč. Vsi smo samo ljudje, tudi kaj takega se zgodi. Potrebujem malo počitka. Upam, da je to le prehodno."

S čim točno je bolnišnično osebje pevko postavilo nazaj na noge, Nuša ni želela izdati, zaupala nam je le: "Dali so mi nekaj takega, da je pomagalo tudi glasilkam. To se po navadi vdihuje, a ker niso imeli inhalatorja, so mi dali injekcijo."

Nastopa tudi bolna

Nuša glasbene odre sicer osvaja že več kot trideset let in pravi, da je včasih nastopala celo pod vplivom antibiotikov. "Še srečo imam, da trideset let nisem imela večjih težav. Odkar imam v Sloveniji samostojno kariero, daljšega odmora od desetih dni še nisem imela. Včasih nastopam tudi več dni zaporedoma, vendar to sprejmem, ker vem, da tega ne bom mogla delati večno. Zato delam, dokler glasilke zdržijo. Bom pa morala bolj paziti, saj nisem več stara dvajset let (smeh). Počitek in spanje sta najpomembnejša," dodaja Nuša.

Komentarjev 2
  • Nogo Bozo 21:20 12.julij 2012.

    Nuša pravi, da ji najboljšo injekcijo da frenk. pa naj bo to pred nastopom, al pa po nastopu:)

  • 1111 15:23 12.julij 2012.

    ...saj se ji ni bilo treba ne vem kako trudit, itak je že vnaprej vedela, da je zmagovalka!!!