Magazin > VIP
1867 ogledov

Nuša Rojs: "To, da si javna osebnost, ni prav nič v pomoč“

nuša rojs Facebook
Nuša Rojs o tem, zakaj je še vedno samska.

Pevka Nuša Rojs, ki je zmagala v hrvaškem šovu Sanjski moški, je na Facebooku odgovorila na nekaj vprašanj svojih sledilcev, ki jih je zanimalo tudi to, zakaj je še vedno samska. 

Lepotica je razložila, da ji je trenutno bolj od zmenkarij pomembno zdravje. Poleg tega ima danes druge skrbi ... "Zaradi situacije sem si morala poiskati druge vire zaslužka in verjemite, da to, da si javna osebnost, ni prav nič v pomoč pri iskanju "normalne" zaposlitve. Ne bom rekla, da sem pametna in oh in ah razgledana, ker vsi vemo, da nisem, ampak sem pa zelo iznajdljiva, sposobna, prodorna, polna idej in mislim, da sem v najboljših letih, da iz tega nekaj naredim,“ je zapisala in dodala, da se od konca snemanja hrvaškega šova pa do tega trenutka tudi ni našel primeren kandidat za resno zvezo.

"Ker sem se v tem času tako dobro spoznala, vem takoj, kaj bi bilo zame in kaj ne. In ne da se mi sploh izgubljati časa z nekimi zmenkarijami, če že v startu vidim, da to ni to, kar bi jaz želela, ali potrebovala na dolgi rok. Metanje peska v oči za začasno potešitev pač ne pride v poštev, kaj resnejšega pa še ni na vidiku.“

nuša rojs poznata se! Magazin Nuša Rojs o sanjskem moškem: Izbor POP TV-ja jo je presenetil
Komentarjev 2
  • Jernej65 09:29 05.maj 2021.

    Spet ena tistih, ki sanja o princu na belem konju. Princev več ni, ostali so še samo konji. In rešitev. Kupi si konja.

  • Avatar pantani
    pantani 07:42 05.maj 2021.

    Bla,bla,bla........!!!