Magazin > VIP
78 ogledov

O Bluntu govori vsa Mallorca

James Blunt, Sofia Wellesley Profimedias
Pevec James Blunt si je za poročno destinacijo izbral španski otok.

Na Mallorci se očitno zelo veselijo prihajajoče poroke pevca Jamesa Blunta in njegove izbranke Sofie Wellesley. Celo tako zelo, da se je po otoku govorilo, da se je par že poročil v majhni kapelici v Campanetu. 

A naj bi bilo navdušenje preuranjeno, saj naj bi pevec usodni korak storil 19. septembra, kot poroča lokalni časnik Diario de Mallorca.  Poroka naj bi se res odvila v Campanetu, kjer imajo starši bodoče neveste hišo, slavje pa naj bi se v širši družbi nadaljevalo na Ibizi, kjer ima hišo pevec. 

Med povabljenimi naj bi bila tudi princa William in Harry, pa tudi pevec Elton John s soprogom Davidom Furnsihem.

Blunt in Wellesleyjeva sta se zaročila konec leta 2013. Pevec je ob neki priložnosti dejal, da je zelo srečen, ker je Sofia zelo razumevajoča in podpira njegovo karero. "Le močna oseba je lahko z nekom, ki dela v glasbeni industriji," je dejal Blunt. Pri tem je ciljal predvsem na raznorazne govorice, ki rade krožijo o znanih obrazih.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.