Magazin > VIP
21 ogledov

O dieti nikoli ne laže

Kate je sveže zaljubljena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Kate Winslet je iztožila opravičilo in odškodnino.

Kate Winslet je moral tabloidni časnik Daily Mail izplačati približno 27 tisoč evrov zaradi trditev, da je z laganjem o svoji vadbi, s katero naj bi dosegla vrhunsko formo, zavajala javnost. Igralka je z opravičilom časopisa in izplačilom odškodnine zadovoljna.

Zavajala naj bi javnost

"Posebno so me razburile obtožbe, da sem lagala o režimu svoje vadbe. Od nekdaj je bilo moje stališče, da morajo ženske sebe sprejeti takšne, kot so, in ravno zato omenjena namigovanja zame niso sprejemljiva," je povedala igralka in dodala, da nikoli ni lagala, na kakšni dieti je in koliko vadi.

Njen odvetnik Rachel Atkins je pojasnil, da se je Kate za tožbo odločila tudi zaradi spornega naslova, ki je namigoval na to, da bi si lahko prislužila oskarja za najbolj razdražljivo igralko. Dodal je, da je bil prispevek žaljiv in je bil poleg tega, da je igralko neutemeljeno obtožil zavajanja javnosti, opremljen tudi z golimi filmskimi fotografijami zvezdnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.