Magazin > VIP
7 ogledov

O. J. Simpson prodaja morilski nož

O.J. Simpson FameFlynet
O. J. Simpson se nikoli ni znebil noža, s katerim je bila ubita njegova bivša žena Nicole, zato ga zdaj skuša za pet milijonov dolarjev prodati nekemu zbiralcu.

Skoraj dve desetletji po tem, ko je Ameriko pretresel dvojni umor, v katerega je bil vpleten takratni nogometni zvezdnik O. J. Simpson, se je ta zdaj odločil, da bo prodal nož, s katerim je bila ubita njegova žena Nicole. Po pisanju časnika National Enquirer naj bi morilsko orožje skušal prodati nekemu zbiralcu za vrtoglavih pet milijonov dolarjev (približno 3,7 milijona evrov). "O.J. hoče, da prodaja noža ostane skrivnost. Išče nekoga, ki bi mu lahko izplačal v gotovini, da bi denar lahko položil na tuj račun, ki ga ne bi mogli povezati z njim," je za omenjeni časnik povedal neimenovani vir.

Dolgo časa ni bilo znano, ali je Simpson nož po umorih odvrgel v smeti ali pa ga je odvrgel v parku. Morilskega orožja med sojenjem namreč niso našli, kar je bil tudi glavni razlog, da so Simpsona oprostili umora žene Nicole in njenega prijatelja Rona Goldmana.

Sicer pa to ni prvič, da hoče 65-letni Simpson zaslužiti na račun ženinega umora. Leta 2006 je objavil knjigo z naslovom If I Did It (Če bi bil kriv, op. p.), v katerem opisuje mračen, a hipotetičen pohod skozi umora, za katera trdi, da ju ni zagrešil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.