Magazin > VIP
12422 ogledov

O Julii Roberts krožijo skrb vzbujajoče govorice

Julia Roberts EPA
Je to res?

Igralka Julia Roberts se trenutno nahaja na promocijski turneji za film Ben is back, na žalost pa se bolj kot o njenem novem kinematografskem izdelku govori o njeni postavi. Vip.de poroča, da zvezdnica pri višini 175 centimetrov tehta le še 50 kilogramov. Njene noge so res zelo suhe, v ogromnem plašču se je igralka povsem izgubila ... Ali njeno zdravje načenja stres?

julia roberts | Avtor: Profimedia Profimedia


51-letnica ima sicer trenutno res ogromno dela, zaradi katerega je ves čas na nogah in po letališčih, že nekaj časa pa se govori tudi, da v njenem zakonu s snemalcem Dannyjem Moderjem škripa. Oktobra je Julia te govorice sicer zavrnila, zlobnih jezikov pa kljub temu ni utišala. Moder naj bi bil na ženo jezen, ker se bolj kot družini spet posveča karieri.

Še bolj kot zakonske težave pa naj bi Julio obremenjeval samomor njene sestre Nancy leta 2014. Za zvezdnico pred svojo smrtjo ni našla lepih besed. "Da boste vedeli, ljubljenka Amerike je zlobnica,“ je povedala, v svojem poslovilnem pismu pa je zapisala, da so njene sestre krive za njeno depresijo.

julia roberts | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • kapibara1 10:07 18.december 2018.

    Ko je pa kamermana ženi speljala, je pa žarela..