Magazin > VIP
13771 ogledov

O naši nekdanji tekmovalki šova Biggest Loser: "Mater, si fejst“

gaja rozman Planet TV
Gaja Rozman, finalistka šova The Biggest Loser, pokazala svoj talent.

Gaja Rozman, ki smo jo spoznali v šovu The Biggest Loser, v katerem se je prebila celo do finala, ima poleg vožnje z motorjem še eno veliko strast – ličenje. 

Mladenka je sedaj zbrala pogum in začela na družbenem omrežju Tik tok objavljati videe z navodili in nasveti za ličenje.
"Sama sem se naučila ličenja, na svojem obrazu in na prijateljicah, ko so me prosile, naj jih naličim za kakšno poroko ali valeto. V tem res uživam. Že prej me je to sproščalo. Ko sem imela 140 kilogramov, je bilo ličenje način, na katerega sem sama sebi dokazala, da sem lepa. Sedaj, ko je obraz bolj suh, pa mi je to še v večje veselje,“ je Gaja povedala za Žurnal24 in dodala, da zasebno sicer prisega na bolj naraven in ne tako ekstravaganten make up. "Če pa se mi pokaže priložnost, če grem na primer zvečer ven, pa se rada naličim bolj vpadljivo. Tega se ne sramujem,“ je še dodala in razkrila, da že sedaj dobiva ponudbe za ličenje.

"Vsakomur povem, da mu te usluge še ne morem narediti, saj nisem opravila tečajev. Jih pa nameravam, ko bo te krize zaradi virusa konec.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinkiššš💗💫🌸😝 Laski niso pobarvani ampak je samo effekt🌸

A post shared by G A J A • R O Z M A N🌹 (@gaja_rozman) on


Komentarji pod njenimi fotografijami, na katerih je pokazala rezultat ličenja, so spodbudni. "Vrhunsko zgleda“, "kakšna lepa dama“, "dobro ti je uspelo“, se glasi le nekaj pozitivnih zapisov pod posnetki, najlepšega pa je dobila pod fotografijo, na kateri je skoraj brez ličil. "Mater, si fejst,“ pravi oboževalec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👅👅

A post shared by G A J A • R O Z M A N🌹 (@gaja_rozman) on

 

Komentarjev 2
  • leonardo 11:17 18.maj 2020.

    Ne gledaš TLC. Tam so bajse od 3ookg pa navzdol. Samo 2% teh bajs zdrži ostali se spet zredijo in še malo pridobijo. Ja, dekle, kar drži se. Si kar fejst dekle!

  • Detel5ica 12:27 17.maj 2020.

    To ji ne pomaga dosti. Še vedno je ena bajsa