Magazin > VIP
32375 ogledov

O porazu v Kmetiji: Aljaž Pušnik tega v finalu Popovega šova ni pričakoval

kmetija 2022, aljaž pušnik Voyo
Bi ga znanje, spretnost in iznajdljivost v tem šovu pripeljali do zmage?

Aljaž Pušnik je že dvakrat dokazal, da šove obvlada. V letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija mu je uspel preboj vse do superfinala, a je dvoboj izgubil in zmaga je šla v roke Toma Zupana.

"Malce me je presenetilo to, da sva se s Tomom pomerila zgolj v enem dvoboju, saj sem pričakoval, da bodo trije dvoboji: v moči, spretnosti in znanju," nam pojasni. A poraz Aljažu ni vzel volje, da se ne bi odločil in ponovno vstopil v resničnostni šov. "Ob primernih pogojih bi se odločil za sodelovanje in šel ponovno na Kmetijo. Za Exatlon se ne bi odločil, ker se mi zdi zaradi težkih pogojev res prenaporen." A eden izmed šovov se Aljažu zdi še posebej zanimiv. "Za sodelovanje v MasterChefu bi se odločil že zaradi zanimanja. Zanima me, kako vse skupaj poteka. Tista napetost, lovljenje zadnjih minut ... To bi pa z veseljem poskusil, saj rad kuham in mislim, da se v kuhinji kar znajdem," še dodaja.

 

Komentarjev 2
  • JJ66 13:13 07.januar 2023.

    Nehajte pisat o teh brezdelnežih, ki sodelujejo v vseh glupimi šovih.

  • kurt 10:56 07.januar 2023.

    Vse bi delal, samo da ne bi delal. Spravi se v službo, ne pa da meglo mešaš, kjer koli se pojaviš, Pop tv pa naj ne kliče v Kmetijo paciente, ki so že sodelovali v tej burleski, zvani Kmetija.