Magazin > VIP
38 ogledov

O stanju Schumija napačne informacije?

Michael Schumacher EPA
Pred nekaj dnevi so številni mediji poročali, da je Michael Schumacher zbolel za pljučnico, česar njegova menedžerka ni ne potrdila ne zanikala. Dodala je le, da bi ključne informacije podala ona.

Potem ko so zdravniki pred dobrima dvema tednoma začeli Michaela Schumacherja zbujati iz umetne kome, je njegova menedžerka Sabine Kehm za britanski Independent zdaj povedala, da je še vedno v procesu zbujanja in da počasi okreva. Družinski člani ostajajo optimistični in močno verjamejo v okrevanje, je dodala.

Sicer pa mediji skoraj vsak dan poročajo o najnovejših informacijah o Schumacherjevem stanju, med drugim se je pred nekaj dnevi špekuliralo, da je dirkača doletela huda pljučnica, česar menedžerka ni ne potrdila ne zanikala.

Že prebolel pljučnico

 

Je pa pojasnila, da bi "kakršnokoli odločilno informacijo o njegovem stanju nemudoma sporočila medijem," kar je obljubila že na začetku. "Je pa res, da v takšni situaciji noben dan ni podoben prejšnjemu. Družina je hvaležna za razumevanje in spoštovanje zasebnosti, saj ne želijo razkrivati podrobnosti zdravljenja," je še povedala Kehmova in opozorila, da lahko zbujanje iz umetne kome traja precej dolgo.

Medtem pa nemški mediji še kar vztrajajo pri zgodbi s pljučnico; Focus.de denimo piše, da jo je Schumi zdaj že prebolel in da okreva dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.